Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Spolupracujeme

pro Vás naše klienty spolupracujeme s dovozcem pravých čerstvých datlí z SAE. Dolaďujeme nyní slevový kód pro Vás naše klienty.

objednávat můžete na www.datlea.cz v eshopu.

 

 

 

 

KB Interiéry Rakovník

Pro naše klienty je  domluvená spolupráce s firmou v Rakovníku , která pro naše klienty bude hlavně dělat kuchyně na míru, dle požadavků, zároveň vše na Vaše finanční možnosti.

Styčný důstojník je paní Martina Novotná, která s Vámi  klienty vše dořeší, tak aby kuchyň či vestavěné skříně byly dle Vašich představ. Spojení e-mail: novotna@kbinteriery.cz 

 

 

p. Miroslav Hlaváček - HLAMIR - úklidová a stěhovací firma 

Pro naše klienty jsme domluvili spolupráci s firmou pana Hlaváčka na úklid domu po stavbě. Zároveň je možné domluvit s touto firmou stěhování i pravidelné úklidy. Firma sídlí v Rakovníku , ale dle dohody přijede za Vámi kamko-li.

 

Hlavní projektant - Ing. Libor Mudra

Stavba dřevodomů je velmi specifická záležžitost. Proto jsme se spojili s projektanty, kteří mají velké zkuššenosti s tímto systémem staveb rodinných domů, nebo dvojdomů. Nemáme vlastní projekty, preferujeme studie, kde si kažždý z klientů můžže svůj domeček dodělat podle svých představ, za dohledu právě projektanta tak, aby všše odpovídalo normám dle naššich stavebních zákonů. Hlavním projektantem je pro nás Ing. Libor Mudra.

Projektanti pomáhají naššim klientům i s umístěním domu na pozemky, přímo na místě stavby. V případě zájmu klienta, dotáhneme projekt ažž do ohlṚení, či ke stavebnímu povolení.

Naššim klientům poskytujeme kompletní servis - od vytvoření projektu až po konečnou realizaci. Jsme schopni předložžit různé varianty řeššení, dle finančních možžností klienta.

Ke kažždé zakázce přistupujeme profesionálně a právě profesionalita, to je našše odbornost, kvalita, vstřícnost, poctivost, spolehlivost - tohle vššechno rozhoduje dnes o prosazení firmy v konkurenčním boji o klienta.

 

Financování

Jižž po dobu 22 let se pohybujeme i na finančním trhu.

Zastupujeme větššinu hypotečních bank, stavebních spořitelen, pojišťšoven, penzijních a investičních fondů v České republice.

Spotřebitelské úvěry zprostředkováváme jako vázaný zástupce zapsaný v registru ČNB pod IČO: 45812039 a zároveň registrovaný pod samostatným zprostředkovatelem spotřebitelských úvěrů Broker Trust, a.s. IČO: 26439719

Zakládáme si na individuálním přístupu ke kažždému klientovi a proto jsme schopni vymyslet a zajistit pro něj nejvhodnějšší způsob financování.

Systém financování dřevostaveb je odliššný od financování klasické zděné výstavby. Předevšším se jedná o rozdílnost v postupu celé výstavby a proplácení jednotlivých fází stavby dle Smlouvy o dílo.

Ne kažždá banka je schopná zafinancovat výstavbu dřevostavby!!!

 

Interiér

Spolupracujeme s koupelnovým studiem. Zde se Vám po domluvení osobní schůzky budou věnovat odborníci a navrhnou všše potřebné, dle Vaššeho návrhu či projektu, přímo na míru. Tyto rozpočty jsou potom zařazeny do celkového rozpočtu stavby RD.

 

Poradenství při výběru domu

Při individuální výstavbě je samozřejmostí:

Našši odborníci se Vám rádi budou věnovat po předchozí telefonické či e-mailové domluvě.

 

Pojišštění

Jako odborníci na finanční produkty máme mnohaleté zkuššenosti i s pojišťováním nemovitostí vššeho druhu.

Zastupujeme větššinu pojišťšoven na českém trhu, proto můžžeme respektovat VṚ individuální výběr tak důležžitého partnera, jakým pojišťšovna při výstavbě domu je.

Pojistné produkty zprostředkováváme jako podřízený pojišťovací zprostředkovatel zapsaný v registru ČNB pod č.012499 PZ a zároveň registrovaný pod pojišťovacím agentem Broker Trust, a.s. 032585PA.

Z naššich partnerů na pojiššťovacím trhu se nám i našim klientům velice osvědčila jedna z největších pojiššťoven v České republice - Allianz pojiššťovna a. s..

Jako jedna z mála pojišťšoven Allianz poskytuje komplexní ochranu proti nečekaným událostem a oproti ostatním nemá výluku plnění v případě vandalizmu (bez určení pachatele), poskytuje asistenční službžy, slevy za bezeškodný průběh pojišštění a v případě pojistné události naprosto bezkonkurenční služžby spojené s její likvidací a rychlostí vyplacení pojistného plnění. Toto jsou jedny z mála výhod, které nabízí Allianz pojiššťovna svým klientům.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci